WEST AFRICAN SENIOR SCHOOL CERTIFICATE EXAMINATION FOR PRIVATE CANDIDATES, 2018 – SECOND SERIES FINAL INTERNATIONAL TIMETABLE” (Scroll Down for the FULL TIMETABLE)

GENERAL INFORMATION
The following information would be on the website so that candidate could read them before completing their entries.
(1) Candidates should note that examination fees are not refundable.
(2) Candidates are to start their Registration by emailing their fingerprints.
(3) Entries must be accompanied with good quality (not “wait and get”) passport size photographs. Entries with unacceptable passport photographs will be rejected.
(4) Registration pin/code purchased in any location can be used for uploading entries from anywhere.

(5) Candidates should study carefully, the information on the website before registration.
(6) Candidates should study the Regulations and Syllabuses as well as the Timetable for the examination which they can download on the website
(7) Candidates who lose their registration pin/code will purchase another card.
(8) All candidates must go to their examination halls in mufti and without arms. No professional uniform of any kind will be allowed in the examination halls.
(9) The entire results of candidates who make more than one entry will be cancelled.
(10) Smoking is not allowed in the examination hall.

(11) Cellular phones and electronic organizers are not allowed in the examination halls.
(12) Involvement in examination malpractices are not allowed in the examination halls.
(13) No request for amendment/correction will be entertained or any information which candidate voluntarily gives at the point of registration after the conduct of the examination.

DATE PAPER CODE SUBJECT/PAPER DURATION TIME
Tuesday, 14th PC7023 Foods and Nutrition 3 (Practical) Planning Session
Home Management 3 (Practical ) Planning Session
1hr 9.30am     – 10.30am
August, 2018 PC7033 1hr 12.00noon – 1.00pm
Monday, 20th PC3013 Arabic 3 (Oral)
Music 3B (Performance Test) French 3 (Oral)
Clothing and Textiles 3 (Practical) Foods and Nutrition 3 (Practical) Home Management 3 (Practical)
15mins Time for paper will be arranged by the
Council.
August, 2018 to PC7054 30mins
Monday, 27th PC3043 40mins
August, 2018 PC7013 2hrs 30mins
PC7023 3hrs
PC7033 3hrs
Tuesday, 28th PC6033 Auto Mechanics 3 ( Practical )
Auto Mechanics 3 ( Practical )
2hrs 9.30am      – 11.30am. (1st Set)
August, 2018 PC6033 2hrs 12.00noon – 2.00pm (2nd Set)
PC6092 Woodwork 2 (Essay and Design) Woodwork 1 (Objective) 2hrs 20mins 2.00pm  – 4.20pm
PC6091 40mins 4.20pm  – 5.00pm
PC7012 Clothing and Textiles 2 (Essay) Clothing and Textiles 1 (Objective) 1hr 30mins 2.00pm  – 3.30pm
PC7011 1hr 3.30pm  – 4.30pm
Wednesday, 29th PC5203 Health Education 3 (Alternative to Practical Work) 1hr 45mins 9.30am  – 11.15am
Health Education 2 (Essay) Health Education 1 (Objective)
PC5202 1hr 30mins 2.30pm  – 4.00pm
PC5201 1hr 4.00pm –  5.00pm
Thursday, 30th PC7022 Foods and Nutrition 2 (Essay)
Foods and Nutrition 1 (Objective)
1hr 15mins 2.00pm – 3.15pm
August, 2018 PC7021 1hr 3.15pm – 4.15pm
PC6043 Building Construction 3 (Building Drawing and Essay) 2hrs 30mins 2.30pm – 5.00pm
Monday, 3rd PC2042 Geography 2(Essay) 2hrs 9.30am  – 11.30am
September, 2018 PC2041 Geography 1(Objective) 1hr 11.30am – 12.30pm
PC5043 Biology 3 (Alternative to Practical Work) 2hrs 2.00pm  – 4.00pm
Tuesday, 4th PC5042 Biology 2 (Essay)
Biology 1 (Objective)
1hr 40mins 9.30am  – 11.10am
September, 2018 PC5041 50mins 11.10am – 12.00noon
PC5113 Physical Education 3 (Theory of Practice) 2hrs 3.00pm   – 5.00pm

 


0 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: